Jansen & Hermans Optiek - voor brillen, monturen en glazen van kwaliteit in Weert

Contact opnemen
Blauwe streep

Voor brillen, monturen en glazen van de hoogste kwaliteit bent u bij Jansen & Hermans Optiek in Weert aan het juiste adres. Van enkelvoudige glazen en multifocale glazen tot speciale computerglazen of bijzondere zonneglazen – wij leveren het met een stijlvol montuur. Of u nu voor modieus of tijdloos design gaat, u vindt het in onze collectie.

Glazen

Bij Jansen & Hermans Optiek bieden we diverse soorten brillenglazen aan. Zo kunnen we u optimaal zicht bieden op basis van onze vakkundige oogmetingen. Bij ons vindt u maar liefst vijf soorten multifocale glazen: van standaardglazen tot nauwkeurig op maat gemaakt en geschikt voor meerdere afstanden. Ook kunt u terecht voor enkelvoudige glazen, waarmee u op afstand kunt kijken. Deze worden ook vaak door jongeren gedragen.

Daarnaast bieden we speciale computerglazen voor uw bril die ervoor zorgen dat u op meerdere afstanden naar uw scherm kunt kijken. Jansen & Hermans heeft ook een uitgebreide collectie van bijzondere zonneglazen in diverse kleuren, glazen die hoog contrast geven en glazen die zich volledig aanpassen aan de zon. Laatstgenoemde zonneglazen zijn ook geschikt als het wat minder zonnig is; op dat moment wordt het een minder donkere zonnebril. Verandert het weer en verdwijnen de wolken, dan passen de glazen zich aan en wordt uw bril een donkere zonnebril.Vaak last van krassen op uw bril? Wij bieden ook mineralen glazen die dit zo veel mogelijk tegengaan.

Zeiss-brillenglazen

Zeiss is onze eerste keus als het gaat om brillenglazen, omdat wij geloven dat Zeiss op dit moment de beste oplossing biedt in de wereld van het zien. Meer dan de helft van de optische producten in de medische wereld en de ruimtevaart zijn dan ook voorzien van de precisie-lenzen van Carl Zeiss.

Met haar Relaxed Vision-programma zorgt Zeiss ervoor dat uw brillenglazen net zo uniek zijn als uzelf. Door innovatieve meettechnieken zorgen we voor optimale plaatsing van dit unieke brillenglas voor uw ogen.

Lees meer over dit unieke brillenglas

Monturen

Voor het kiezen van een passend brilmontuur zijn wij u ook graag van dienst. Een bril vertelt immers iets over de drager ervan en is het meest belangrijke kledingstuk geworden, waarbij de mogelijkheden voor een bepaalde stijl of kleur bijna eindeloos zijn.

Modetrends zijn, net zoals in kleding, terug te vinden in brillencollecties. Ook de monturencollectie van Jansen & Hermans Optiek is door deze mode sterk aan verandering onderhevig. We bezoeken dan ook ieder jaar de beurzen in Milaan en Parijs.

De merken die wij op dit moment in ons assortiment hebben, zijn:  Celine, Loewe, Tom Ford, Cazal, J.F. Rey, Oliver Peoples, Masunaga, Lafont, Mykita, Coblens, Komono, Victoria Beckham, Liu.Jo, Face a Face, Joshi, Ørgreen, Linda Farrow, Modo, Ørgreen, Blackfin, Persol, Porsche design, Ray Ban, Res/Rei en Silhouette.