Meer onderhoudsgemak met daglenzen van Jansen & Hermans in Weert

Contact opnemen
Blauwe streep

Iedere dag met nieuwe, verse contactlenzen beginnen? Het kan met daglenzen. Schoonmaken voor het in- of na het uitdoen van uw lenzen is daarmee verleden tijd. U vindt bij Jansen & Hermans Optiek diverse soorten en maten en we geven u graag persoonlijk advies.

Daglenzen

Zachte lenzen vereisen nogal wat onderhoud. En niet iedereen heeft daar altijd zin in. Vooral bij lenzen die niet elke dag worden gedragen, kan dat onderhoud er nogal eens bij inschieten.

Met daglenzen heeft u daar geen problemen meer mee. De oplossing is eenvoudig: Als u de lenzen uitneemt… gooit u ze weg!

Nooit meer schoonmaken en in een doosje doen maar gewoon in de prullenbak. De volgende keer dat u weer lenzen in wilt, neemt u een paar nieuwe schone lenzen uit de voorraad die u heeft.

Voordeel van de daglens is vooral het dagelijkse onderhoudsgemak. Iedere dag een nieuwe contactlens dragen, maakt de daglens wel iets prijziger. De zachte daglens kan ook iets inleveren op draagcomfort of het gemak waarmee u de lens inbrengt.
De daglens is vooral voor mensen die hun lenzen niet elke dag dragen een uitstekende oplossing. Als u bijvoorbeeld naar een feest gaat of als u tijdens het sporten geen bril op wilt, zijn daglenzen de perfecte oplossing.

Bovendien krijgen lenzen in een dag veel minder tijd om stof, pollen, bacteriën en andere broeihaarden te verzamelen en door te laten. Ideaal dus voor op vakantie, in een stoffige omgeving of in het hooikoortsseizoen.

Jansen & Hermans Optiek biedt een ruime keuze in daglenzen. Er zijn de laatste tijd bijvoorbeeld veel ontwikkelingen geweest op het gebied van de daglens in combinatie met silicone hydrogel technologie. Ook bieden we speciale daglenzen met cilinder en daglenzen met leesgedeelte.

Meer weten? Stap gerust eens binnen voor meer informatie.

Contact opnemen