De leukste kinderbrillen bij Jansen & Hermans in Weert

Contact opnemen
Blauwe streep

Heeft uw kind een bril nodig? Naast onze gevarieerde collectie voor volwassenen, hebben wij ook een grote collectie kinderbrillen. Wij maken het dragen van een bril (weer) leuk!

Het is belangrijk dat uw kind goed kan zien. Dit kan betekenen dat uw kind een bril nodig heeft. Dat hoeft helemaal niet erg te zijn, want het dragen van een bril is helemaal in de mode.
Net zoals bij volwassenen. Ook bij kinderen worden de laatste trends gevolgd.

Bij ons heeft uw kind keuze uit een up-to-date en gevarieerde collectie: van heel kleurrijk en opvallend tot juist een meer neutraal montuur, en van eigen merken tot designer merken.

Zo vindt u samen altijd een bril waar uw kind mee gezien wil worden.

Kinderen zijn niet altijd even zorgvuldig met hun bril. Daarom kunnen de kinderbrillen bij Jansen & Hermans wel tegen een stootje. Ze zijn van goede kwaliteit en extra stevig. Zo kunnen kinderen lekker ravotten en sporten, zonder zich zorgen te maken over hun bril.

Zonnebrillen

Ook voor een zonnebril waar uw kind vrolijk van wordt, bent bij onze optiek in Weert aan het juiste adres. We hebben voor elk kind en elke portemonnee wel een leuke, zomerse en/of sportieve bril.

Kom langs in onze optiek voor professionele oogmeting, het passen van een bril of het uitzoeken van een kinderzonnebril.