Ontwerp uw eigen brillenglas met Zeiss bij Jansen & Hermans in Weert

Contact opnemen
Blauwe streep

Zelf het design bepalen van uw bril? Met de state-of-the-art technologie van Carl Zeiss kunt u bij Jansen & Hermans Optiek in Weert ook unieke brillenglazen op maat laten ontwerpen. Dit zorgt voor optimale plaatsing van het brillenglas voor uw ogen en – ons streven – perfectie in zien.

Carl Zeiss

Zeiss is onze eerste keus als het gaat om brillenglazen, omdat wij geloven dat Zeiss op dit moment de beste oplossing biedt in de wereld van het zien. Zeiss doet al meer 160 jaar onderzoek naar de interactie tussen het oog en het glas en is daardoor een pionier in bijna alle aspecten van de optiek. Meer dan de helft van de optische producten in de medische wereld en de ruimtevaart zijn voorzien van precisie-lenzen van Carl Zeiss.

Met haar Relaxed Vision-programma zorgt Zeiss er nu voor dat uw brillenglazen net zo uniek zijn als uzelf. Door de individuele situatie van uw oog en montuur te meten, wordt een uniek brillenglas voor u ontworpen. We maken hiervoor gebruik van de meest moderne instrumenten om uw ogen te onderzoeken. Met een innovatieve digitale meettechniek zorgen wij voor een optimale plaatsing van het brillenglas voor uw ogen.

Zeiss-brillenglazen staan garant voor innovatie en state-of-the-art technologie.