Jansen & Hermans in Weert – uw betrouwbare adres voor al uw contactlenzen

Contact opnemen
Blauwe streep

Jansen & Hermans Optiek levert ook contactlenzen. Wij kunnen u vakkundig adviseren en u aan elke contactlens helpen. Of het nu daglenzen, nachtlenzen, multifocale lenzen, vormstabiele lenzen, zachte lenzen of kinder-daglenzen betreft.

daglenzen

Daglenzen

Daglenzen worden zoals de naam al zegt, per dag gedragen. Het grote voordeel daarvan is dat u iedere dag met een nieuwe, verse contactlens begint. Schoonmaken voor het in- of na het uitdoen van de contactlenzen is daarmee verleden tijd.

nachtlenzen Jansen & Hermans Optiek

Nachtlenzen

De hele dag perfect zien zonder contactlenzen of een bril? Het kan, en dat zónder operatie!

Nachtlenzen corrigeren uw ogen terwijl u slaapt. De specialisten van Jansen & Hermans Optiek geven u graag persoonlijk advies.

multifocale lenzen Jansen & Hermans Optiek

Multifocale lenzen

Veel mensen die een multifocale bril nodig hebben, zien dat niet zo zitten. Gelukkig hebben we bij Jansen & Hermans de oplossing: multifocale contactlenzen. Deze lenzen hebben dezelfde basiswerking als de multifocale bril, met als grote voordeel dat uw uiterlijk hiermee niet verandert, maar u wel hetzelfde haarscherpe zicht krijgt.

vormstabiele lenzen Jansen & Hermans Optiek

Vormstabiele lenzen

Vormstabiele contactlenzen worden ook wel "harde" lenzen genoemd. Gelukkig kennen deze lenzen tegenwoordig een hoger draagcomfort dan de harde contactlens van vroeger. De lenzen zijn nu gemaakt van gasdoorlatend materiaal en laten daardoor zuurstof door. En dat is extra gezond voor uw ogen! Jansen & Hermans adviseert u graag.

zachte lenzen Jansen & Hermans Optiek

Zachte lenzen

De zachte lens is de meest gedragen lens van dit moment. Waar met het oudere type lenzen nog veel problemen waren met de zuurstofdoorlaatbaarheid, is dat met de huidige generatie lenzen vrijwel geen probleem meer.

kinder daglenzen Jansen & Hermans Optiek

Kinder-daglenzen

Draagt uw kind liever geen bril? Als kind wil je vrij kunnen sporten en spelen en je niet laten afremmen door een bril op je neus. Gelukkig is er in dat geval ook ander optie: kinder-daglenzen. We adviseren uw kind graag.